Логистична информация относно предстоящата онкоакадемия за медицински сестри (10 – 11 февруари 2017 г.)

Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания и приятели, Българското онкологично научно дружество и Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи стартират Онкоакадемия за професионалисти по здравни грижи (медицински сестри), чието първо издание е посветено на рака на белия дроб. Програмата предвижда участието на водещи онколози, както и специален модел, посветен на психологическата работа с пациента, справянето с емоции от работата в болница и социалното информиране и консултиране за пациенти с рак.

АКРЕДИТАЦИЯ НА ОБУЧЕНИЕТО

БАЗПГ ще начисли съответен брой кредитни точки на всяка медицинска сестра – член на асоциацията. Това ще се случи административно, като е задължително присъстващите на академията да носят със себе си професионалната електронна карта.

ЛОКАЦИЯ НА ОБУЧИТЕЛНАТА ЧАСТ

Обучението ще се проведе на 10 и 11 февруари 2017 г. (петък и събота) в Конферентния център на Аджибадем Сити Клиник Онкологичен център (бул. Цариградско шосе 66А; София 1000).  В непосредствена близост от мястото на провеждането на обучението е хотел “Метрополитън”, в който участниците, които не са от София, ще бъдат настанени. Осигурена е възможност за безплатен паркинг на територията на Аджибадем Сити Клиник. ВИЖТЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА АДЖИБАДЕМ СИТИ КЛИНИК.

ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ

АПОЗ покрива всички разходи, като за транспортните разходи молим да бъде представена фактура за гориво с лимит до 100 лева с вкл. ДДС или билети от обществения транспорт.

Данни за фактура:Сдружение “Асоциация на пациентите с онкологични заболявания и приятели”; БУЛСТАТ: 131278479Адрес (регистрация): гр. София, пощенски код 1000, жк. Младост 4, бл. 465, вх. 4, ет. 6, ап. 85МОЛ: Евгения АлександроваОснование: Транспортни разходи за Онкоакадемия.

НАСТАНЯВАНЕ

Настаняването на участниците от други градове, различни от София, ще се осъществява в двойна стая в хотел “Метрополитън” – гр. София. Настаняването е след 14 часа на 10.02.2017 г., а освобождаването на стаите е до 12 часа на 11.02.2017 г. Важно е да знаете, че обучителната част приключва в 17 часа на 11.02.2017 г. Престоят в хотела включва закуски, вечеря. В Конферентния център на Аджибадем Сити Клиник ще се предложат кафе-паузи, обяди и материали за обучението.  ВИЖТЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА ХОТЕЛ МЕТРОПОЛИТЪН.

Програмата на събитието е приложена по-долу.

За повече информация: Евгения Александрова, АПОЗ, тел. 0879 815 800

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!