Благодарности на АПОЗ за програма “Виктория”

КРАСИМИРА ВАСИЛЕВА, гр. Велико Търново

Привет от дъждовно Велико Търново! Искам да Ви благодаря лично за съдействието да бъда участник в невероятната програма “Виктория” Нямам думи, с които да опиша възхищението си от всичко. Отношение на първо място и всичко друго от най-висока класа. С благодарност към д-р Баева, психолог Събка Дякова, художник Наталия Ангелова, рехабилитатор на първо място прекрасната Чонка и обгрижващата ни сестра Мария Косанова и онколога д-р Хубенова, която беше много мила и точна с нас двете.

ДЕНИС СИРАКОВА, по повод дарение 28 жени да посетят програмата безплатно

Радвам се да видя, че все още има добри хора, желаещи да помогнат въпреки трудните времена. Поклон пред такива личности! 

СВЕТЛА ДИМОВА

Отскоро съм член на клуба за взаимопомощ и ще ми бъде приятно да посещавам вашите срещи, а сега искам да изкажа  своето мнение за курса на рехабилитация по програма Виктория, което е много важно доколкото разбрах  както за Вас, така и за Анонимния дарител по програмата от 15.09.2012 г. Доволна съм много от професионализма на екипа от лекари. Бяха изключително позитивни, мили към всички нас, подхождащи е голямо търпение. Изказвам своята голяма благодарност на Големия Човек-Анонимен Дарител, който макар и в тежки за всички ни времена, е с голямо СЪРЦЕ и е внесъл искра за живот в нашите души и сърца. Дано за в бъдеще има също така и други хора, които да бъдат  с благородни сърца.

КРАСИМИРА КАНЯНОВАИскам да изкажа своята дълбока благодарност от благотворителната инициатива на дарителката, пожелала анонимност, благодарение на която успях да се възползвам от Програма Виктория. Уважаема Госпожо, Вие направихте благотворителен жест, достоен за пример, жест, който предостави възможност много засегнати жени да получат напълно безплатна медицинска, психологическа и социална рехабилитация в една изключителна и професионална болница, каквато е Болницата за рехабилитация в град Баня, Карлово. Искам също да изразя впечатленията си от вежливото отношение на персонала- много топли, усмихнати и учтиви хора. Всички проявиха висок професионализъм, отдаденост в работата си и топло отношение към мен лично. Благодаря на Мария, Диди, Наталия, д-р Баева, сестра Керезова. Безкрайно съм благодарна на директорката- Яна Кашилска, която сякаш невидимо, но много професионално осигурява съпътстваща организация на лечението и грижите. Пожелавам си да има повече такива хора – ЧОВЕЧНИ И СКРОМНИ!!!

КРАСИМИРА ВАСИЛЕВА, ГРУПА НА ЖЕНИ С ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ “УСМИВКИТЕ”

Пристигнахме в Баня угрижени, притеснени… Това, което се случи с нас за 10 дни беше истинско чудо – красиво като невероятното ноемврийско слънце! Чувството, че си в друга България е от прекрасната обстановка, милите хора, обгрижващи всички-като се започне от базата, храната, обслужващия екип и най-вече за нашата програма- д-р Баева, д-р Хубенова, Чонка Бакалова, Събка Чехович, Наталия Ангелова, Мария Керезова и това се случва благодарение на вещото ръководство на Яна Кашилска, което е истински пример за всички директори на лечебни заведения. Сърдечно благодаря!

ГРУПА ЖЕНИ С ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ “АМАЗОНКИТЕ”

Ние сме групата на Амазонките. Пристигнахме на 15 ноември 2012 година в Специализираната болница за рехабилитация и лечение в град Баня, Карлово. Не знаехме къде отиваме и какво ни чака, но у всички се спотайваше желанието  и надеждата за нещо хубаво, нещо, което да успокои мислите и душите ни и да ни даде вяра, че има и добри хора, които да се отнесат с нас не като с поредния пациент, а като с хора, живи и пълни с желание и много болка. От влизането в санаториума всяка една от нас е усетила невероятното отношение на всички работещи там, от портиера и рецепционистката до медицинската сестра, лекарките, рехабилитаторката, психолога, художничката. Не вярвахме, че може да има такова отношение, не вярвахме, че можем да бъдем важни за някого и да бъдем обгрижвани като VIP персони. Това са най хубавите десет дни за всяка една от нас след операцията и поставянето на диагнозата рак на гърдата. Изказваме нашата най-искрена благодарност на теб Дарителю, на вас от АПОЗ, на нашата невероятна психоложка Диди, на скъпата ни рехабилитаторка Чонка, на доктор Баева и доктор Хубенова, на медицинската сестра Мария и кадърната художничка Наталия. Специални благодарности и на госпожа Кашилска, която намери време и ни покани да поговори с нас, да ни попита как се чувстваме и какви предложения имаме.  Благодарим ви мили хора, от сърце, не, от осем сърца изпълнени с обич и благодарност.МАЯ МИЛОВА, ДЪЩЕРЯ НА ПАЦИЕНТКА

Казвам се Мая Милова и съм дъщеря на една от участничките в Програма Виктория – Йорданка Гочева от град Враца. Диагнозата рак засяга не само пациента, поразява и негото семейство. Искам да изкажа огромни благодарности на анонимния дарител и да му пожелая щастие и здраве. Освен това искам да благодаря на целия екип на Специализирани болници за рехабилитация-Баня, Карлово за отношението и грижите. Моята майка се върна сияеща и преродена. Искам да благодаря и на АПОЗ за усилията и възможностите, които предоставят на онкоболните в България.

ГРУПА ОТ ЖЕНИ С ОНКООГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ “УСМИХНИ СЕ”

С най мили чувства и с хиляди благодарности към всички лекари и специалисти, които са направили възможно осъществяването на тази благородна и хуманна програма Виктория. В Баня  Карловско ние се срещнахме с прекрасни и мили хора, които се оказаха  и изключителни специалисти. Още от самия прием ни накараха да се почустваме ЖИВИ и най вече „ЦЕНЕНИ ХОРА”. Те не ни пренебрегнаха, а ни показаха какво е професионализъм и човечност. Благодарим за грижите и за куража, който ни  вдъхнахте, за вниманието с което ни обграждахте! Благодарим на Яна Кашилска, на д-р Добринка Баева, м.с. Мария Косанова, онколога д-р Хубенова, на  психоложката Събка Дякова, на художничката Наталия Ангелова, на прекрасната рехабилитаторка Чонка. Благодарим и на всички служители от регистратурата и столовата за топлите всекидневни грижии и на санитарките които се грижеха за нашия уют.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!