Включете се в проучване за рака на белия дроб!

63

Глобалната коалиция за борба с рака на белия дроб GLCC заедно с АПОЗ и приятели търсим пациенти с рак на белия дроб, които биха желали да попълнят кратко онлайн проучване, за да ни разкажат за опита си от грижи. Ние сме част от Глобалната коалиция за борба с рака на белия дроб – съюз от групи пациенти в цял свят, които полагат системни усилия, вкл. провеждат кампания за подобряване на изследванията, лечението и грижите за рак на белия дроб. Проучването се провежда в 19 страни, за да се установи дали има разлики между това, което чувстват и преживяват пациентите тук, в България, в сравнение с други по света.

Интересуваме се да знаем как описвате себе си, дали към вас са се отнасяли с достойнство и уважение и ако чувствате, че вашето мнение е било изслушано, когато е взето решение за грижите ви. Бихме искали също така да знаем какъв тип лечение сте провеждали.

Проучването има само 10 въпроса и трябва да ви отнеме само няколко минути. Отговорите ви ще бъдат анонимни. Ние много ценим вашето време и вашите прозрения, които ще ни помогнат в кампанията ни за кампания за подобряване на лечението на рака на белия дроб и грижите за пациенти по целия свят. Благодаря ти.

Започнете проучването СЕГА 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!