На моите лекари – проф. Драганов и д-р Контилев от „Токуда“ – благодаря!

4

Преди година и половина ме диагностицираха с рак на панкреаса. Просто така – с един преглед. Бях уплашена, много уплашена. Изобщо не знаех какво да правя. Казаха, че спешно трябва да ми се сложи стенд на жлъчните пътища. Бях пожълтяла и губех тегло. Това ставало най – добре в УМБАЛ „Аджибадем Сити клиник болница Токуда“.

После всичко стана много бързо. Сложиха ми стенда в хирургията на болница Токуда.

Почувствах се по-добре, но проблемът оставаше сериозен. Отидох да си взема документите, защото в болницата си бяха свършили работата. Тогава д-р Добрева, моята лекуваща лекарка, ми каза, че проф. Драганов  иска да ме види.

Срещата с проф. Драганов беше велик момент. Професорът е прекрасен, тих, интелигентен и много способен човек, който без заобикалки ми обясни какво и как трябва да се направи и аз разбрах, че той ще го направи.

Така и стана. На 24.08.2020 г. бях оперирана от този велик човек. За мен той направи най-тежката и сложна операция, висш пилотаж в хирургията – уипъл.

Той направи всичко, нямах никакви проблеми, възстанових се бързо. Пет дни по-късно бях у дома.

И в болницата продължиха да си вършат работата.

Записах си час за онколог, попаднах на д-р Контилев – млад, начетен специалист, голям професионалист, който знаеше как да си върши работата. Минах химиотерапията леко, и спокойно, а работата беше свършена професионално. Сега ходя на прегледи и на скенер през 3 месеца и виждам как тези лекари, тези хора, продължават да си вършат работата, продължават да лекува, продължават да спасяват човешки животи.

Просто така защото знаят как.

Благодаря им.

Десислава Киселова

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!