ДОПИТВАНЕ: Помогнета на АПОЗ да проучи информираността на пациентките с рак на млечната жлеза

Ракът на млечната жлеза е едно от най-разпространените заболявания при жените.

Срещата с онкологичното заболяване е изпитание за Вас, Вашите близки, медицинските специалисти и всички, ангажирани с лечението му.

Ние, в Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания, бихме искали да Ви помолим да отделите не повече от 10 минути, за да дадете своето мнение по въпроси, които ще ни помогнат да разберем каква е информираността Ви за рака на млечната жлеза, както и да дадете своето мнение относно лечението у нас.

Проучването има за цел да установи имат ли пациентките достатъчно информация за заболяването си, което да ги предпази от погрешни решения и няма да позволи да се изгубят в процеса на правилно диагностициране и пълноценно лечение.
Процесът на информиране за рака на млечната жлеза – от профилактика до всички етапи на лечение е част от постоянните дейности на АПОЗ през всичките 15 години от съществуването си. Сега АПОЗ се опитва да разбере доколко асоциацията е успяла  да насити представите и какво знаят хората, които стават пациенти. И доколко културата, свързана с рака на гърдата, е част от информационния ресурс на днешните пациенти.
Благодарим за отделеното време!

Резултатите от изследването ще бъдат използвани единствено и само в подкрепа на дейностите на АПОЗ. Участието в изследването е анонимно и доброволно.

Екипът на АПОЗ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *